Slide 1
Slide 1

Stærkt samarbejde inden for Renrum og inventar til Pharma industrien

01.03.2021

PharmaLab er blevet overtaget af Lars Muhlig og Jan Bojsen, der igennem en årrække har samarbejdet om udvikling og produktion af inventar og renrums-løsninger til Pharma industrien.

PharmaLab blev i 2020 overtaget af Lars Muhlig og Jan Bojsen, der igennem en årrække har samarbejdet om udvikling og produktion af inventar og renrums-løsninger til Pharma industrien.Dog leveret gennem de to indehaveres øvrige virksomheder indenfor hhv. udvikling/servicering af renrum og produktion af inventar til renrum.Målet med overtagelsen af det nye selskab er nu at skabe en ny samlet platform for indkøb af alt inventar og udvikling/servicering af renrum på ét sted. Sagt med andre ord: Én indgang til det hele. Om det er udvikling af større komplette renrumløsninger - eller bestillinger af knage, håndvaske og bænke m.m..

Siden overtagelsen har der været travlt med at få det nye set up på plads – både hvad angår administration, showroom, konstruktion og produktionsfaciliteter.PharmaLab er nu klar til en komplet servicering af markedet.

Thrane.nu